2016. aug. 14.



Kategóriák: Dráma, Fantasy, Vígjáték 
Eredeti cím: 17 Again 

Leírás:

Nem tudni, mikor siklott félre Mike élete. Pedig úgy tűnt, szerencsés csillagzat alatt született. Sikeres sportkarrier és egyetemi ösztöndíj várt rá, ám lemondott róluk a szerelme kedvéért. Fiatalon családot alapított, gyerekei születtek. Ám a házassága tönkrement, és most a haverjánál húzta meg magát. Rajta már csak a csoda segíthet. És a csoda bekövetkezik! Egyik pillanatról a másikra Mike tizenhét évesként ismét a középiskolában találja magát, egy osztályban a saját gyerekeivel. Itt az alkalom, hogy összebarátkozzon velük, megismerje őket, és talán még a házasságát is sikerül helyrehoznia.

Linkek:
http://vidto.me/dx71fkr622i9.html
http://thevideo.me/kt2zyplgdyob
http://www.flashx.tv/11rhma91fxem.html
http://youwatch.org/d7r3g1jx2cy1

Megint 17 (2009)

Kategóriák: Animáció, Családi, Fantasy 
Eredeti cím: The Little Mermaid: Ariel's Beginning 

Leírás:

Walt Disney egyik legnépszerűbb, legbájosabb hőse Ariel. Most végre megtudhatod, hogyan kezdődött a kis hableány története! Hosszú-hosszú évekkel azelőtt, hogy Ariel találkozott a herceggel, és kisétált vele a partra, a víz alatti királyságban be volt tiltva a zene. Ariel viszont nem tud élni a dallamok dagálya nélkül: így aztán döntenie kell a szenvedély és a családi kötelesség között. Barátai és hat bohókás nővére segítségével remélhetőleg sikerül visszacsennie a muzsikát az óceán fenekére.

Linkek:
http://vidto.me/prlqobg0dfg9.html
http://youwatch.org/g8paplsnob30
http://www.flashx.tv/cuuoszyw7r22.html
http://thevideo.me/lh660d82r9nj

A kis hableány - A kezdet kezdete (2008)

Kategóriák: Akció, Vígjátek, Misztikus
Játékidő: 98 perc
Év: 2013

A nyomozó Huang (Jet Li), Wang (Zhang Wen) és Angela (Michelle Chen) épp egy bandát próbálnak lefülelni, amikor Wang észrevesz egy régóta körözött bűnözőt, és a parancs ellenére megpróbálja letartóztatni. A keletkezett káoszban az eredeti célszemélyek elmenekülnek. A városban megszaporodnak az olyan halálesetek, amelyeknél az áldozat halála pillanatában mosolyog. Mindegyikük temetésén felbukkan egy lány, Liu (Shishi Liu), akiről kiderül, hogy a férfiak jegyese volt. Először őt gyanúsítják a volt barátai megölésével, ám kiderül, hogy a helyzet ennél bonyolultabb. Valaki nagyon nem akarja, hogy a lány férjhez menjen.
inkek:
http://vidto.me/3i1ix8soapr3.html
http://thevideo.me/qqsq4le1qy08

A Törvény Haragja (2013)


Kategóriák: Vígjáték, Krimi, Akció 
Eredeti cím: Miss Congeniality

Leírás:
Különös terrorista tartja rettegésben a város környékét, legközelebbi célpontjának a szépségverseny döntőjén résztvevő lányokat jelöli meg. Egyértelmű: be kell építeni egy FBI-ügynököt a versenyzők közé. A látszatra nem túl nőies, kissé bajszos, röfögő, keresetlen Gracie-re (Sandra Bullock) esik a választás. Vic Melling (Michael Caine), a kényes ízlésű szépségszakértő lehetetlen feladatot kap: újkori Higgins professzorként sűrű leckékkel próbálja meg behozni Grace hátrányát a nagy versenyig.

Beépitett Szépség! (2000)


Film adatlap

Eredeti cím: My Big Fat Greek Wedding 2
Mozibemutató (USA): 2016. március 25.
Magyar cím és korhatár: Bazi nagy görög lagzi 2 (12E)
Magyar mozibemutató: 2016. március 31.
DVD megjelenés (HUN): 2016. augusztus 3.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Kirk Jones
Forgatókönyvíró: Nia Vardalos
Szereplők: Nia Vardalos, John Stamos, John Corbett, Rita Wilson
Filmstúdió: HBO Films
Magyar forgalmazó: Freeman Film

Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha! 
Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére - egy kissé túlságosan is... 
Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen. 
Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzi-ra.
Linkek:
http://vidto.me/28xk3lnaiw1r.html
http://youwatch.org/0shil7bmks3s
http://www.flashx.tv/dtlzj8tllo4e.html
http://thevideo.me/zy5gvbj630yk

Bazi Nagy Görög Lagzi 2

2016. aug. 13.


Leirás:
Kategóriák: Fantázia, Sci-Fi
Játékidő: 88 perc
Év: 2008

Tiberius császár, a nagyhatalmú római uralkodó az egyik legbátrabb tábornokát, Marcust arra kényszeríti, hogy elfogja a szörnyűséges Küklopszot, aki a közeli vidéken tizedeli a lakosságot. Marcus először csak mesének tartja a szörny létezését, ám végül szemben találja magát vele, de ahelyett, hogy megölné a szörnyet, élve viszi vissza a városba. Ezzel azonban óriási nagy hibát követ el, hiszen a fenevad hamarosan elszabadul..
.
Linkek:



A küklopsz szövetsége (2008)


Halálkeringő (2010)

2016. márc. 30.


Rendező:
» Jon Drever
Író:
» William Bridges
» Jon Drever
» Brett Goldstein

Kategóriák: Vígjátek, Akció, Romantikus
Játékidő: 82 perc
Év: 2015

Amikor meteor becsapódik a Földbe, úgy tűnik, Bob az egyetlen, akit a dolog érint. A korábban ügyetlen és esetlen fickó szupererőre tesz szert, és képes repülni, úgyhogy vonakodva bár, de ő lesz a világ egyetlen szuperhőse. Az első szabadnapján Bob randizni megy álmai nőjével. Azt reméli, be tudja bizonyítani, annak ellenére, hogy szuperhőssé vált, még mindig "normális" ember. A randi persze félbeszakad, amikor sürgősen szükség van Bobra, hogy megakadályozza a világot fenyegető konfliktust.
Online:

Superbob (2015)


IMDB

Rendező:
» Dearbhla Walsh
Író:
» Paul Mayhew-Archer
» Richard Curtis
» Roald Dahl

Kategóriák: Vígjátek, Családi, Romantikus

Játékidő: 88 perc

Év: 2015

Az agglegény Mr. Hoppy életében két dolog jelenti a szenvedélyt. Az egyik a virágoskertje a balkonon, a másik egy titkos szerelem. Mr. Hoppy ugyanis végzetesen beleszeretett az özvegy Mrs. Silverbe azon a napon, amikor először megpillantotta. Mrs. Silvernek azonban láthatóan csak egy szenvedélye van, a teknőse. Mikor egy nap Mrs. Silver elárulja, mennyire szeretné, ha a teknőse növekedne, Mr. Hoppy merész tervet eszel ki, hogy megnyerje a szívét. Egy visszafelé mondott szavakból álló versikét tanít meg szomszédasszonyának, amely állítólag majd növekedésre bírja a teknőst, ezután már csak azt kell csellel megoldania, hogy a teknős tényleg nagyobb legyen. Ennek érdekében különböző méretű teknősök beszerzésébe kezd.
Online:

Akéb sőnket - Nőj meg, teknős! (2015)

2016. márc. 26.



rendező: Greg Richardson
forgatókönyvíró: Matt Wayne

színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 22 perc, 2013

Új kalandra hívnak a Lego-hősök. A huncut Loki mágikus eszközökhöz nyúl. Ez arra kényszeríti ellenfeleit, hogy egy végső csatára készüljenek.
Online:

Lego Marvel Super Heroes Felturbózva!

Rendező:
» David Soren
Író:
» David Soren

Kategóriák: Animáció, Rövid film
Játékidő: 22 perc
Év: 2013

Alex szeretné megünnepelni a Valentin napot, de az égből érkezett ,,ajándék'' keresztbe tesz neki.
Online:

Madagaszkár állati szerelem (2013)

Rendező:
» Bradley Raymond
Író:
» Jeffrey M. Howard
» David H. Steinberg

Kategóriák:Animáció
Játékidő: 30 perc
Év: 2011

Csingiling és tündértársai összegyűlnek, hogy megmérkőzzenek a nagy versenyen, mint egy fantasztikus és nagyon izgalmas sportesemény, ami csupa tündéri pompa, forgatag és meglepetés. Amikor Rosetta, és az újonc Chloe úgy döntenek, hogy végre megtörik a kerti tündérek legendás vereség sorozatát, a címvédő bajnokcsapat, a vihartündérek bátran állnak elébe a kihívásnak, és ezzel kezdetét veszi minden idők egyik legszenzációsabb versenye. A kerti tündéreknek mélyre kell ásniuk, ha ezúttal végre nyerni akarnak! Te kinek szurkolsz?
Online:

Csingiling és a nagy verseny (2011)



Rendező:
» Tim Johnson
Író:
» Jonathan Groff
» Jon Pollack

Kategóriák: Vígjátek, Családi, Animáció, Rövid film
Játékidő: 21 perc
Év: 2010

Po-t az a megtiszteltetés éri, hogy ő lehet a házigazdája, a hagyományosan a Jade Palotában megrendezett karácsonyi ünnepségnek, melyen az összes kung fu mester részt vesz. Így nagy feladat hárul a Sárkányharcosra, aki szeretné a családi hagyománynak megfelelően, az apjával tölteni az ünnepet.
Online:

Kung Fu Panda ünnepe (2010)


Rendező:
» William Friedkin
Író:
» William Peter Blatty

Kategóriák: Horror, Thriller
Játékidő: 122 perc
Év: 1973

Minden idők legfélelmetesebb filmjében a kis Regan-t megszállja az ördög. Édesanyja, Chris tanácstalanul és döbbenten figyeli kislánya egyre különösebb viselkedését, és egyik orvostól a másikig jár, hátha valaki megfejti különleges betegsége okát. Az orvosok kellemetlenebbnél kellemetlenebb vizsgálatoknak vetik alá a kislányt, míg végül Chris elkeseredésében Merrin atyához fordul, az ismert ördögűzőhöz, mert a Regan testét uraló gonosz már a gyilkosságoktól sem riad vissza.
Online:
 

Az ördögűző (1973)

2016. márc. 23.

Rendező:
» Alan J. Pakula
Író:
» Scott Turow
» Frank Pierson

Kategóriák: Bűnügyi, Dráma, Misztikus, Thriller
Játékidő: 127 perc
Év: 1990

Caroline Polhemust, az ambíciózus, fiatal ügyésznõt brutális kegyetlenséggel meggyilkolják. Minden jel szerint kéjgyilkosság történt, a gyanú a mindaddig feddhetetlen hírben álló államügyész-helyettesre, Rusty Sabich-re terelõdik. A nõs férfi - több más kollégájában hasonlóan - valóban viszonyt folytatott a gyönyörű Caroline-nal és azután sem tud szabadulni hatása alól, miután a nõ lecseréli õt fõnökükre. A perdöntõ tárgyaláson minden Rusty bűnösségére utal...
Online:

Ártatlanságra ítélve (1990)


Rendező:
» Adam McKay
Író:
» Will Ferrell
» Adam McKay

Kategóriák: Vígjátek
Játékidő: 98 perc
Év: 2008

Brennan (Will Ferrell) és Dale (John C. Reilly), a két középkorú léhűtõ egy fedél alá kerül, miután szüleik összeházasodnak. Mikor a vonakodó mostohatesók távkapcsolóért és különféle személyes tárgyaikért folytatott gyerekes csatározásai gajra viszik a házasságot, az ördögi duó õrületes tervet eszel ki, hogy újra összehozza a párt...
Online:

Tesó-tusa (2008)

Rendező:
» Steve Oedekerk
Író:
» Steve Oedekerk

Kategóriák: Akció, Vígjátek
Játékidő: 81 perc
Év: 2002

A film a Jackie Chan elõtti hongkongi harcművészeti filmek kliséit mutatja meg görbe tükörben. Ebben a filmben is adott egy fõhõs, a Kiválasztott, akinek meg kell bosszulnia szülei halálát. Az elkövetõ egy sötét alak, maga a kung-fu legenda, akit mindenki Fájdalom Mester néven ismer. A Kiválasztottnak sok veszélyes és általában nevetséges helyzeten kell sikítva átvergõdnie, hogy lelke nyugalmát meglelje a bosszúban.
Online:

Ping-Pong: Az ököl színre lép (2002)

Rendező:
» Tom Clegg
»
Író:
» Bernard Cornwell
» Eoghan Harris

Kategóriák: Történelem, Háborús, Felfedező, Akció
Játékidő: 101 perc
Év: 1997

1814-et írunk. A brit és spanyol seregeknek hosszú és fárasztó csaták során sikerül benyomulniuk Franciaország délnyugati részére. Eközben egyre több szóbeszéd kap szárnyra arról, hogy Napóleon megadta magát, meggyilkolták vagy elmenekült. De mielőtt a franciákat végleg legyőznék, meg kell vívni a háború egyik legvéresebb csatáját: a Toulouse városáért folytatott összecsapást.Sharpe háborúja azonban nem ér véget a győzelemmel. Miután megvádolják, hogy ellopta Napóleon kincseit, melyeket épp Elba felé szállítottak, ki kell játszania foglyul ejtőit, és nyomára kell bukkannia az ismeretlen ellenségnek, aki megpróbálta gyanúba keverni. Richard Sharpe őrnagy William Frederickson kapitány segítségével ádáz hajszába kezd, hogy könyörtelen bosszút álljon.
Online:

Sharpe bosszúja (1997)

Rendező:
» Tom Clegg
»
Író:
» Charles Wood
» Bernard Cornwell

Kategóriák: Akció, Felfedező, Háborús, Történelem
Játékidő: 100 perc
Év: 1996

Sharpe őrnagy a legfelsőbb körökig érő korrupciós ügy nyomára bukkan, melyben a hadügyminiszter is érintett. Az élete ezért veszélybe kerül, de ő és Harper túlélik az ellenük irányuló támadást. Elterjesztik a hírt, hogy meghaltak, majd álnéven csatlakoznak a South Essex csapatához. Összetűzésbe keverednek a paranoiás Girdwood ezredessel, aki rendre megalázza a fiatal újoncokat. Megparancsolja Sharpe és Harper kivégzését, ám ők Simmerson unokahúga, Jane segítségével elmenekülnek...
Online:

Sharpe Serege (1996)

Rendező:
» Tom Clegg
»
Író:
» Nigel Kneale
» Bernard Cornwell

Kategóriák: Háborús, Történelem, Felfedező, Akció
Játékidő: 101 perc
Év: 1995

Sharpe megismerkedik Ellie Nouganttel aki az eltűnt édesapját jött felkutatni Spanyolországba. Ellie apja azték arany után kutatott mikor eltűnt. A kincs vélhetően a környéken volt elrejtve. Bár Wellington megparancsolja, hogy hagyjanak föl az arany illetve apjuk kutatásával, Ellie és az anyja elszántan tovább nyomoznak.
Online:

Sharpe aranya (1995)

2016. márc. 19.


Rendező:
» Niels Arden Oplev
»
Író:
» Steen Bille
» Niels Arden Oplev

Kategóriák: Dráma, Családi
Játékidő: 109 perc
Év: 2006

Nies Arden Oplev, a világsikerű A tetovált lány rendezőjének elgondolkodtató drámája az 1960-as évek Dániájában játszódik, és egy tizenhárom éves fiú történetét meséli el, aki szembeszállt az iskola zsarnoki vezetőivel. A tinédzser korú Frits apjánál súlyos depressziót diagnosztizálnak, és szanatóriumba szállítják. Hogy ideiglenes hiányát pótolja, Frits anyja vesz egy tévét, így a fiú megismerkedhet a világgal, többek között Martin Luther King tanaival, melyek nagy hatással vannak rá. Frits épp most kezdte el középiskolai tanulmányait, és ?ami a szívén, az a száján? stílusa, valamint a hippiket idéző hosszú haja miatt a konzervatív tanári kar rövid úton kinézi magának, s az iskolaigazgató egy ártatlan csínt követően olyan súlyosan bántalmazza, hogy a fiút kórházba kell szállítani. Meghunyászkodás helyett azonban Frits úgy dönt, hogy követi King tanait, és csendes ellenállást szít iskolai elnyomóival szemben.

Online:

Győzni fogunk (2006)


Rendező:
» Julie Davis
Író:
» Julie Davis

Kategóriák: Romantikus, Vígjátek
Játékidő: 96 perc
Év: 2009

Leelee Sobieski, a konzervatív gondolkodású, filmakadémián tanuló, végzős diák nagyon elszánt, hogy pénzt keressen. Így szerkesztői munkát vállal egy pornográf filmeket gyártó cégnél.
Online:

Az öröm nyomában (2009)


Rendező:
» David Grovic
»
Író:
» David Grovic
» Paul Conway
» James Russo

Kategóriák: Bűnügyi, Dráma, Thriller
Játékidő: 108 perc
Év: 2014

Jack profi bünöző. A főnöke megbizásait kell végrehajtania hibátlanul. Új feladata hogy el kell hoznia egy titkozatos táskát egy motelből. Jack a táskát meg is találja de a motelből való kijutás már nehéz feladatnak bizonyul.
Online:

Halálos Csomag (2014)


Rendező:
» David A. Prior
Író:
» David A. Prior

Kategóriák: Akció, Háborús
Játékidő: 92 perc
Év: 1989

A tapasztalatlan újoncokból álló különítmény hősiesen kitör a vietkongok bekerítéséből

Online:

A dzsungel poklában (1989)

Rendező:
» Rhode Montijo
» Kenn Navarro
»
Író:
» Warren Graff
» Rhode Montijo
» Kenn Navarro

Kategóriák: Horror, Vígjátek, Animáció
Játékidő: 74 perc
Év: 2006

Kik a legaranyosabb, legennivalóbb rajzfilmfigurák a földgolyón? Természetesen Cukorerdő kislakói! Annyira édesek és imádnivalók, hogy az ember úgy magához ölelné őket, hogy szinte kipattan a kis szemük. Aki egyszer megszereti a kis Tündi Bündiket, az a fél karját is odaadná, csak hogy mindet összefogdoshassa.

Online:

Happy Tree Friends - A film (2006)

2016. márc. 15.


Rendező:
» Sebastián Borensztein
Író:
» Sebastián Borensztein

Roberto, a meglehetősen unalmas és magányos életet élő szerszám bolt tulajdonos találkozik Junnal, aki éppen akkor érkezik Kínából. Jun egy szót sem beszél spanyolul és a rokonait keresi meglehetősen kevés sikerrel. Roberto kénytelen befogadni a Junt, aki fenekestől felforgatja az életét.

Nemzet: argentin, spanyol
Stílus: vígjáték
Hossz: 93 perc

ONLINE:
VIDTO:


Kínai, elvitelre (2011)


Rendező:
» Borja Manso
» Eloy Gonzalez
Író:
» Borja Manso
» Andrés M. Koppel

Mi kötheti össze Tokió modern városát Caracas híres utcáival? Mi lehet közös egy New York-i diák és egy fiatal szenegáli fiú életében? Milyen szál fűzheti össze egy intellektuális spanyol tanárt és egy japán tinédzsert, aki rajong a manga képregényekért? A válasz egyszerű: A világ leghíresebb futballcsapata, a Real Madrid. Öt különböző szereplő, öt különböző országból, akik egyaránt rajonganak a Real Madridért. A film egy krónika, amely a fikciót és a valóságot ötvözve mutatja be a szereplők érzéseit és rávilágít, hogy milyen hatással van életükre és talán az egész világ életére egy olyan futballcsapat, mint a Real. Ez az első olyan hivatalos film, amely különleges ablakon keresztül mutatja be a világ egyik leghíresebb csapatát.

Nemzet: spanyol
Stílus: sport, dokumentum
Hossz: 90 perc

ONLINE
VIDTO:

Real Madrid a film (2005)


Rendező:
» David Cronenberg
Író:
» J.G. Ballard
» David Cronenberg

Kategóriák: Dráma, Thriller
Játékidő: 100 perc
Év: 1996

James Ballardnak és feleségének elege van sivár életükből. Apatikusan peregnek a napok, mígnem James egy közlekedési balesetet "elszenvedve" ráeszmél a ka- rambolozás pikantériájára. Ágyéka hevesen reagál az összecsattanó autók látvá- nyára. Rövidesen kiderül, nincs ezzel egyedül. A kis csapatot, mely az autótö- résben leli örömét, immár nem fenyegeti az unalom réme.

Nemzet: kanadai
Stílus: erotikus, dráma
Hossz: 98 perc


ONLINE
VIDTO:



Karambol (1996)


Rendező:
» Félix Máriássy

Író:
» Judit Máriássy

Terpinkó, a hetvenkedő izomember fogadásból szeret: a hódítás nagy mulatság számára. Új főnöknőjére, Évára is száz az egyhez fogadott, de a mérnök felesége bosszantó jóindulattal kezeli minden trükkjét. Terpinkó beleszeret, és ezért végképp nem tudja elviselni, hogy Éva nem viszonozza érzelmeit.

ONLINE:
VIDTO:

Karambol (1964)